Nyt om “Åben hal” og kontingent mm. – kom ud og spil

Kære STBK medlem
Denne sæson har jo været noget ud over det sædvanlige. Men nu lysner det og vi redder nu det sidste af sæsonen som er muligt.
Senior Stubbekøbing træner resten af maj måned på deres sædvanlige tid om mandagen.
Senior Horbelev spillerne og banemotionisterne inviteres til at få testet formen af om onsdagen til ”Åben hal” mellem kl. 18.00 og 19.30 i Stubbekøbing hallen. Her kan man bare møde op og blive parret med de andre friske spillere der også er mødt op. Eller hvis man er et fast hold på fx 4 spillere er man velkommen til at spille sammen i sin normale gruppe. Normalt koster ”Åben hal” 20 kr. betalt kontant pr. gang. Resten af sæsonen er ”Åben Hal” dog gratis.
Benyttelse af seniortræning og ”Åben hal” er under forudsætning af fremvisning af Corona Pas til Louise som er tovholder på ”Åben hal”, og til Jacob ved mandags træning. Derudover er der et max på 25 personer i hallen, hvilket svarer til at alle baner fyldt op. Hvis dette sker, vil det være efter først til mølleprincippet. Man er velkommen til at sende Louise en sms på 26291660 at man vil komme den kommende onsdag.
Som et plaster på såret for en meget mærkelig sæson har STBK’s bestyrelse valgt at næste års kontingent ikke opkræves, såfremt man har betalt for 2020/2021 sæson’en. Dette er vores måde at sige tak for støtten gennem denne usædvanlige situation. Så har man betalt for fx en banetime, så kan den samme tid gentegnes gratis i næste sæson. Har man betalt kontingent for træning, træner man gratis næste sæson.
Vi ses til den sidste krampetrækning i sæson 2020/2021 og glæder os til at ses under forhåbentlig normale forhold i 2021/2022.
Mvh STBK bestyrelse