Medlemsskab

Motionisttræning

I STBK har vi en stor motionistafdeling. Hver uge er der ca. 80 spillere, som dyrker motion på en sjov og glad måde. Alle kan være med til at spille badminton. Det sociale samvær man får imens man dyrker sin motion er også meget værd.

Kontakt Motionistræning admin:
Henrik Børresen
Tlf: 4291 1700
hborresen@gmail.com

Ud over den ugentlige motion, tilbydes alle motionisterne sammen med senior-, veteran- og motionistspillere deltagelse i vores klubmesterskab, sjove juleturnering og sæsonafslutning i klubben. Derud over tilbydes deltagelse i stævner på Lolland Falster.

Senior, veteran og motionist

Stubbekøbing og Østfalster Badmintonklub har etableret et seniorsamarbejde om at spille og træne sammen i hhv. Horbelev og Stubbekøbing Hallen. Samarbejdet giver mulighed for fællestræning, holdfællesskab, øget halkapacitet og sparring på tværs af senior-, veteran- og motionistspillere.

Veteran- og motionistspillere tilbydes træning onsdag aften mellem 19.30-21.30 og trænes af træner Ingrid Nielsen i samarbejde med Anne Fløistup.

Veteran og Motionist holdende fungerer i princippet som lukkede hold, men skulle du være interesseret i at spille på hold er du meget velkommen til at kontakte seniorleder:

Kristian Bylov
Tlf: 2091 0153
dj-k.dk@hotmail.com

eller
Anne Fløistrup:
Tlf: 2271 9430
anne.floistrup@gmail.com

Ungdom

Stubbekøbing Badmintonklub tilbyder alle børn og unge et spændende badmintonmiljø. Vi har naturligvis vores ugentlige træning, holdturnering og stævner, men også en masse spændende aktiviteter for vores ungdomsspillere.

STBK har i sæsonen tilmeldt hold i turneringen under Badminton Lolland Falster (BLF).

For indmeldelse af ungdomsspillere  kontakt ungdomsformand:

Nadja Rønnow Sixhøi:
Tlf: 4272 2309
stbk@stbk.dk