Om klubben

Stubbekøbing Badmintonklub

STBK har gennem årene udviklet sig til en succesfuld klub, hvor visionen er, at der skal være plads til alle. Vores motto i STBK er at badminton kan spilles af alle og gennem hele livet – Vi bestræber os derfor på at have tilbud til hele familien uanset alder, niveau og ambitioner.

STBK forsøger at spille på flere strenge, selv om det kræver mod, engagement og flere hænder. Vi vil nemlig gerne imødekomme de spillere, der spiller badminton af lyst og med glæde samt inspirere dem, der ønsker at udvikle sig i sporten på konkurrence plan. Alle skal have mulighed for at dygtiggøre sig, og udvikle eller vedligeholde sit talent.

Vi ønsker at STBK skal være et naturligt samlingspunkt for alle spillere, så der skabes venskaber både på og udenfor banen – vi vægter sammenhold, klubfølelse og fairness, som er tre værdier som gerne skulle opleves om du er ungdomspiller, forælder, banemotionist eller partner!

Hver sæson byder på nye spændende projekter og udfordringer. Nogle af dem   kan du læse om på vores hjemmesiden. Men hold også øje med Facebook Stubbekøbing Badmintonklub, så ved du hvad der sker i Stubbekøbing Badmintonklub. Kom endelig og besøg os i hallen. Vi er der mandag, tirsdag, onsdag og fredag samt en masse weekender, hvor der spilles badminton på livet løs.

Faciliteter:

Stubbekøbing Hallen råder over 6 badmintonbaner. Fra det velfungerende cafeteria på 1. sal er det muligt at overskue hele hallen.

Samarbejde:

Stubbekøbing og Østfalster Badmintonklub har etableret et seniorsamarbejde om at spille og træne sammen i hhv. Horbelev og Stubbekøbing Hallen. Samarbejdet giver mulighed for fællestræning, holdfællesskab, øget halkapacitet og sparring på tværs af senior-, motionist- og veteranspillere.

Værdigrundlag:

I 2013 har vi formuleret et nyt værdigrundlag for STBK.

Se værdigrundlag her