Tusind tak for opmærksomheden

Hele Stubbekøbing Badmintonklub og klubbens bestyrelse vil gerne sige tusind tak for de flotte gaver og lykønskninger til vores 90 års fødselsdag i september. Vi havde en fantastisk fejring med både professionelt besøg, stor halfest, arrangementer for ungdomsspillerne og meget mere.

Vi er rigtige stolte af at være en af landets ældste badmintonklubber, og vi er beæret over at så mange kom forbi receptionen for at markere fødselsdagen.

Især tak for de mange gaver, som vil gavne klubben og spillerne de kommende år. Blandt gaverne var der pokaler til nye priser til klubbens medlemmer, vingaver, pengegaver, æblemost og chokolade og ikke mindst en masse fjerbolde, som både ungdommen og seniorspillerne kommer til at nyde godt af til både træning og kampe.

Bestyrelsen går nu i gang med at fordele gaverne til klubbens medlemmer, og der tænkes blandt andet i at investere pengegaverne i et nyt pokalskab, så vi kan vise alle vores flotte præmier frem.

Endnu en gang tusind tak for både deltagelse og gaver ved STBK’s 90 års fødselsdag. Det var en mindeværdig dag, som klubben vil se tilbage på med stor glæde.