Sponsorer

Partner

STBK har en partneraftale med Sparekassen Sjælland

“Sparekassen Sjælland -Fyn ønsker at bidrage til at gøre Stubbekøbing til et bedre sted at leve, arbejde og drive virksomhed med særlig vægt på uddannelse, talentpleje og partnerskaber. Sparekassen har indgået et partnerskab med STBK for at støtte foreningens arbejde med talentudvikling og deres generelle tilstedeværelse i lokalområdet. Læs mere om Sparekassen Sjælland-Fyn og den lokale filial i Vordingborg på www.spks.dk/vordingborg.”

Sponsorater

Sponsorat fra Lions Club

STBK har modtaget 5.000 kr. i sponsorat fra Lions Club i Stubbekøbing.
Beløbet er øremærket til ekstra uddannelse af klubbens ungdomstrænere, således at der bliver en endnu bedre træning, der fremmer de mange unge spilleres lyst til at spille badminton.

Sponsorat fra SEAS-NVE

STBK har modtaget 10.000 kr. i sponsorat fra SEAS-NVE .
Beløbet skal bruges til at gøre en ekstra indsats for de unge mellem 15 og 19 i klubben, således at flere bliver fastholdt i at spille badminton, samtidigt med at de starter på en ungdomsuddannelse.
STBK forestiller sig at knytte bånd mellem de unge spillere og seniorafdelingen, således at overgangen bliver mere naturlig for den enkelte spiller.

Tuborgs Grønne Fond

Tuborgs grønne fond har sponseret fugtskab til opbevaring fjerbolde værdi, 12.264,- kr. STBK´s bestyrelse håber det på sigt kan nedbringe udgiften til bolde, og dermed frigøre penge til ungdomsarbejdet.

Skilte sponsorer

+ mange flere – se skiltene i hallen ved stævnerne!!

Øvrige sponsorer

Nyt tøj til STBK/ØBK 1. holdet sponseret af Nordea

Nyt tøj til U15 Sjælland