Suplab.dk

Suplab.dk: Hvem er Suplab.dk?

I dette indlæg har vi dykket lidt længere ned i hvem Sublab.dk er.

Vi forsøger at finde ALT information overhoved om dem frem. På den måde kan du danne dig et overblik over hvem de er, også gerne mere end det du kan finde på deres om os side.

Overordnet set, så kan man hurtigt regne ud, at siden handler om diverse former for kosttilskud.

På om os siden bliver man også introduceret for de to ejere: Christian Dahl og Emil Jespersen.

Der fremgår ydermere, at de har fået en ekstra skribent med ombord: Martin Silva Lauridsen.

De er altså et omkring 3-mand stort hold, der sørger for at levere nye og spændende indhold på siden.

Sociale profiler

Kigger vi lidt mod deres sociale profiler så ser vi en super fed aktivitet over alle de populære medier.

På Facebook har deres side over 100 likes i skrivende stund. Der går derudover ikke meget mere end omkring 4 dage mellem hvert indlæg. Overordnet set en super aktivitet, så det kan anbefales også at følge dem her, hvis man vil have opdateringer omkring nyt indhold på hjemmesiden.

På Instragram er de ligeledes aktive med jævnlige indlæg og semi-stor aktivitet på disse. De sniger sig også op i mod de omkring 100 følgere her også.

Afslutningsvist har de en habil Twitter profil samt 2 opslagstavler på Pinterest, én til deres artikler og én til Kosttilskuds guides. Her er aktiviteten dog ikke helt lige så høj, som på de tre andre medier.

Regnskab

Kigger man på deres regnskab så har selskabet bag Suplab.dk til deres årsregnskab for perioden: 24. JANUAR 2017 – 30. JUNI 2018 et samlet brutto overskud på 53.356 kr..

Derudover har Suplab en likvid beholdning på 35.600 kr. og betalte et beløb til skat på 10.560 kr. fra deres samlede resultat.

Regnskabet er gennemgået og godkendt af revisionsselskabet BDO.