Starttorun.dk

Start To Run støtter Stubbekøbing Badmintonklub

Verdens mest fleksible motionsform

Her på siden elsker vi naturligvis badminton (hvem gør ikke det? 🙂 ). Men lige så lækker en sport, det er, lige så upraktisk kan den være. Den kræver f.eks. udstyr og også helst en hal. Det der udendørs badminton er sjældent et hit i det her Vestenvindsland

Men hvad gør man så, når man er på ferie eller forretningsrejse og ikke lige kan passe sin badmintontræning? -Man løber selvfølgelig!

Løb er genialt – du kan gøre det på blot 20 minutter, hvis tiden er knap eller du kan bruge hele 2-3 timer, hvis kondien er til det. Du kan gøre det i naturen og i byen og døgnet rundt. Det eneste det kræver er løbesko og løbetøj. Derfor er løb også blevet så populært.

Der findes næsten ikke den sport, hvor man ikke har gavn af løb. Nogle eksplosive sportsgrene har måske mere glæde af intervalløb og andre mere udholdende sportsgrene vil have glæde af langdistanceløb.

Er du derfor ikke kommet i gang med løb endnu, så bør du kigge på det som et supplement til din badmintontræning. På siden Start To Run kan du finde et godt løbeprogram til en begynder og en masse artikler, hastighedsberegnere og meget andet for den nye løber.