Rygcrawl.dk

Guides, anmeldelser og tests af alt fra svømmeudstyr og dykkerudstyr til triathlon og bådudstyr

Hvis du er en rigtig vand-entusiast, så har vi fundet den helt perfekte side frem til dig.

Hjemmesiden er Rygcrawl.dk og du kan finde alverdens guides, anmeldelser, tests, gode råd og beretninger omkring et hav af sportsgrene (på vandet og i havet vel og mærke).

Siden er startet som en svømmeside, hvis formål udelukkende var at skrive guides til og for svømmere. Det udviklede sig hurtigt herefter til også at omfatte udstyrs anmeldelser og tests. Sidenhen er Rygcrawl gået hen og blevet et univers for såvel båd ejere, triatleter og sågar dykkere.

Uanset, hvad du har behov for at læse mere op på, så er der med stor sandsynlighed en guide til dig liggende inde på siden.

Derfor er guides og anmeldelser essentielle

Først kan vi lige redegøre for, hvorfor guides på internettet er så essentiel en ting. En side som Rygcrawl blandt mange andre bidrager blandt andet til at gøre internettet mere vidensfyldt.

Den giver forhåbentligt dig som bruger og som individ muligheden for at finde frem til viden om et specifikt emne. I dette her tilfælde er det så viden omkring sport i, på og ved vand. Det er selvsagt en smule specifikt, men selv de meget specifikke områder har behov for at blive ”dækket ind”.

Det gælder sig også for guides omkring produkter. Måske nok bedre kendt som anmeldelser og tests af netop disse produkter. Disse giver en objektiv anskuelse af produkterne. Det giver dig som læser og potentiel køber af et bestemt produkt muligheden for at læse om de produkter på en objektiv side.

I sidste ende tjener Rygcrawl penge på, at du køber produkter efter at have læst om dem. Egnetligt på samme måde, som når en webshop sælger dig et produkt. Forskellen er bare, at Rygcrawl og sider som denne ikke har en interesse i, at du køber fra den ene webshop de henviser til sælger produktet de skriver om overfor den anden.

De har som oftest heller ikke nogen synderlig interesse i, hvilket produkt du køber af dem de har anmeldt. De har ikke et hensyn at tage til avancer og lagerbeholdninger. De er derfor de mest bias-frie anmeldere du kan finde. Det gælder altså for alle sider på nettet, som ikke selv sælger produkterne, men i stedet henviser til andre forhandlere.