Old boys fodbold

Old boys fodbold

https://senio.dk/

Fodbold for old boys er blevet mere og mere populært i det danske landskab. Der er flere og flere at se derude, på banerne, løbende, dog ikke for hurtigt, efter bolden og med latter som de var helt små selvom de 50+ år. Det er det smukke ved fodbolden, og sporten generelt, at old boys kan føle som young boys for et stund. Mens der åbnes en bajer op i halvlegen, og smilene står fra øre til øre, selv i vind og vejr, ved de her old boys at de får sgu udlevet ungdommen igen. Selvom old boys spillet måske ikke foregår i samme tempo, er kampgejsten ikke desto mindre.

På med fodboldstøvlerne, eventuelt skinnebensbeskytteren, shortsene og T-shirten, og så er de old boys i gang. Spillet starter ofte med at de varmer lidt op- Lidt længere end da dåbsattesten viste mindre end 50+ år, men det er også den visdom der kommer med alderen. Old boys fodboldspillerne, ved at opvarmning er nærmest den vigtigste del af træningen- i hvert fald hvis man gerne vil beholde alle sine korsbånd og fiber intakte.
Old boys fodbold er en rigtig fin mulighed for de gamle drenge, at komme ud og bevæge sig lidt, og holde de ekstra kilo væk. Old boys fodbold er også lidt sjovere end at gå eller spadsere en tur bare for at gøre det- Her er essensen at bevægelsen sker uden at man tænker så meget over det.

Old boys fodbold adskiller sig ikke meget fra almindelig fodbold, hvor tanken selvfølgelig er at score på modstanderens mål, igennem en kombination af afleveringer, og det går de fleste tanker også til. Man glemmer lidt at man bevæger sig og motioner og det er måske det fedeste ved old boys fodbold, for dem der deltager. På med fodboldstøvlerne, bolden er i spil, og bekymringerne er ude af verdenen i tiden mens de spiller old boys fodbold. Det er det skønne ved sport generelt, og helt bestemt noget der gør sig gældende for old boys fodbold.