Mininvestering.dk

Mininvestering.dk støtter Stubbekøbing Badmintonklub

Min investering er en blog der beskæftiger sig med privatøkonomi og investeringer. Bloggen er drevet af Christian D., som har en stor passion for økonomisk formidling.

Du kan blandt andet læse om crowdlending, hvor private og selskaber låner penge ud til virksomheder uden om banken. Herudover er der også en masse information om aktier, investering i fast ejendom og kryptovaluter som Bitcoins, Ethereum m.v.

Nyeste skud på stammen er et podcast, hvor Christian interviewer forskellige personer i relation til investeringer. Har du en interesse i økonomi og optimering, så er Christians blog helt sikkert et besøg værd.

Vi er glade for, at Min investering har valgt at støtte Stubbekøbing Badmintonklub. Pengene vil blandt andet gå til styrke både ungdoms- og seniorafdelingen.

Min investering

Aktieinvesteringer, investeringer i fodringer, fast ejendom, i løsøre, investering i obligationer, investering i valuta og investeringer i varer… Der findes utallige slags investeringer derude, og det er endda før vi kommer ind i spekulationer såsom klassiske biler, malinger, kunst, og andre menneskelige værker.

Nogle giver potentielt mere afkast end andre investeringer, mens andre får dig til at sove bedre om natten. Nogle kan du selv påvirke en lille smule, med en del forarbejde, andre er mere som at spille lotto. I sidste ende handler om hvem du er som person, og hvad din risiko profil er. Der er hverken rigtigt eller forkert, smart eller dumt, ”in” eller yt. Det afhænger kun af hvad den rigtige investering for dig er. Tommelfingerreglen er dog at du handler med noget du har forstand i.

Hvis du var en tømrer i mange år, er håndværker tilbud huse smarte at købe, fikse op og sælge. Når alt er sagt og gjort, er ”brick and mortar” investeringer, med andre ord investeringer i ejendomme, er den branche der har skabt flest millionær i verdenen.

Hvis maling, og slibning ikke er din kop te, så find hvad er. Andre har forstand på biler- Har du kunne spotte udviklingen, eller snarere boblen i de klassiske biler, har du kunne tjene mere end de fleste aktieinvesteringer over de senete 7-10 år. En Porsche 911 fra slutning af 70’erne, kunne du købe for ca. 10-15.000 euro i Tyskland for bare 6-7 år siden. I dag, koster de nord for 50.000 euro. Det er også en lidt sjovere investering, du rent faktisk kan nyde at se på, og endda være så vovet at køre en tur i ny og næ. Nævn en aktie, eller anden form for investering, som kan tjene dig penge og samtidigt give dig sus og rus.

Hvilket bringer mig til det næste- Vininvesteringer. Sådan nogle findes også! Det havde jeg næsten glemt.
Dog, hvis du drikker den, så kan du ikke rigtig sælge den videre- Det kaldes hvis sunk cost i investerings verden. Hvis du er anser dig selv for en computernørd, og du vågner op med tanker om blockchain, er kryptovaluter også spændende at se på som en investering, fremover, når alt røgen har lagt sig…

Alt i alt, find ud hvad du brænder for, hvad du er god til, og hvad der kan give dig din ”edge” i investeringsverdenen. For når det kommer til investeringer, har du virkelig brug for sådan en.