magic4eyes.dk

Farvede kontaktlinser

http://www.magic4eyes.dk/da/

Hvor fedt er det at vi lever i en verden hvor man kan få farvede kontaktlinser i lige præcis den øjenfarve man kan tænke sig- Tænk over det engang. At man kan ændre på noget så specielt som sine øjenfarve ved et simpelt køb af farvede kontaktlinser. Hvis man altid har kunne tænke at udleve sin Brad Pitt fantasi og have blå øjne, så kan man købe sig de blå kontaktlinser vi har på lager. Helt uden styrke, helt uden sideeffekter. På med dem, og så har du pludselig blå øjne. Eller du måske født med brunt hår, brun hud, brunt alt- inklusiv brune øjne, og du tænker det kunne være fedt hvis de var mørkere. Så kan du få vores farvede kontaktlinser i for eksempel sort farve.

En anden mulighed er at bruge de farvede kontaktlinser til at overraske sine venner til halloween med vores crazy kontaktlinser, som ligner mere et vild bæsts øjne, end menneskers ”kedelige” øjne. Du kan også få røde farvede kontaktlinser, som får dig til at ligne dæmon eller de grå farvede kontaktlinser som også kommer med et stjernemønstrer i, så det ligner en form for heks eller hvad nu fantasien sætter det til. Se mere på: http://www.magic4eyes.dk/da/11-crazy-kontaktlinser

For med farvede kontaktlinser er det nemlig kun fantasien der sætter grænser og du kan frit eksperimentere med forskellige farvede kontaktlinser over tiden og finde den øjenfarve du mest af alt kunne tænke dig. Er du en pige som ofte bliver beskyldt for at se på verdenen med lyserøde briller på, kan du nu bakke det op, med farvede kontaktlinser i pink farve. Det er da lidt sjovt!

Noget der er ret nyt og spændende, er den sidste mulighed vi tilbyder lige for tiden, og det er de violette farvede kontaktlinser som der ikke er for mange derude der tilbyder, eller sådan set gå med. Så er du frisk på at skille dig lidt ud, så er de violette farvede kontaktlinser måske noget for dig.

Uanset hvad, så er vi sikker på vi har noget for dig, og at du nok skal se på verdenen lidt mere spændende igennem vores farvede kontaktlinser.