Lyt-mere.dk

Høreapparater hos Lyt-mere.dk

Forsiden

Høreapparater og det grå guld hører ofte sammen. Man ser efterhånden mange ældre mennesker gå med høreapparater, og det er vi ret glade for hos lyt-mere.dk, at det er en teknologi som efterhånden er så demokratiseret. Det betyder at der er en masse mennesker derude som nu kan høre igen, hvor de før var begyndt at blive mere og mere døve. Høreapparatet har altså forbedret deres livsvilkår, men også livsvilkår for alle dem omkring dem- Alle fra venner, og familie, til medtrafikanter og kassedamen i Netto. For dem der bruger dem er høreapparater, udover at være en livsnødvendighed, også noget der forbedrer deres liv, og vi er derfor stolte af at have en forretning som lyt-mere.dk, der forhandler disse livsforbedrende værktøjer, også kaldt høreapparater.

De høreapparater som vi forhandler med at yderst brugervenlige, flot design, og ikke mindst, så kan nogle af vores høreapparater som vi forhandler på lyt-mere.dk, endda meget mere end bare at være brugervenlige og se flot ud. Modeller som Phonal Cros II, kan opfange den lydsituation du befinder dig i, og derfra kan justere indstillingerne for dig, således du kan følge med i samtaler helt optimalt, især i situationer med larm og andet støj, eftersom den opfanger lyd fra begge sider.

Nogle af vores andre høreapparater modeller, som vi forhandler på lyt-mere.dk, kan bryste sig med at de har utroligt hurtigt lade op tid på blot 30 minutters opladning for helt op til syv timers brug. Her taler vi om vores Signia Cellion Primax høreapparat, som er af mange anset som den nyeste generation indenfor høreapparater. Den gør blandt andet det at den konstant arbejder med det, du lytter til. SpeechMaster, som høreapparatets avancerede funktion hedder, fokuserer automatisk på din samtalepartner, og reducerer samtidig anden tale og baggrundsstøj.

Uanset hvilket høreapparat der interesserer dig, hjælper vi dig på lyt-mere.dk, med omfattende beskrivelse af de høreapparater vi forhandler, samt en kundeservice der altid står klar til at fortælle om høreapparater og hvad den helt rigtige en er for dig.

Gå ind på lyt-mere.dk, og find din næste høreapparat i dag.