kondition.dk

Kondition.dk

https://kondition.dk/loebebaand-test/

Nu er vinteren snart over os, og det betyder at det bliver for koldt til at løbe udenfor. Så ret blikket på løbebåndet og se havet af muligheder som de byder på. For løbebånd i sig selv, kan være en meget god coach og træningspartner med deres indbyggede justeringsmuligheder i forhold til hastighed, stignings muligheder og træningsprogrammer. For at blive ved de indbyggede træningsprogrammer, som løbebåndet kommer med, og som varierer din løbetræning som du ellers måske ikke har mulighed for at gøre selv. Især i forhold til konstant stigning- Hvor vil du finde det i flade Danmark, udover på et løbebånd.

Intervaltrænings er også en super god ide som løbebåndet kan hjælpe dig med, så skal du ikke tænke på selv at holde øje med tiden, men bare ”læne dig tilbage”, og løbe som den vil have dig til. Intervaller er virkelig gode til at opbygge både udholdhed men også fart og bedre tider til dit næste løb. Noget andet der er fedt ved løbebåndet, er det ofte ikke sætter lige så meget pres på kroppen, led, knæ og fødder som man ellers vil kunne gøre i virkeligheden- Og risiko for at træde helt forkert er minimimeret i forhold til skoven. Mange løbebånd er udviklet med stødabsorbering i løbefladen.

Løbebånd kommer i mange forskellige størrelser, kvaliteter og kunnen, men det afhænger egentlig mest af hvad slags løbebånd du har brug for. Hvis du bare vil i gang med at løbe, så behøver du måske ikke at investere i den hurtigste med den kraftigste motor. Omend, er du ved at starte med at løbe, men vejer en del, så er der nogle løbebånd som har et maksimum af kg, personen må veje, som er relativt lav, mens andre har op mod 200 kg. Så det er værd at først definere hvor du er henne med dit løb, hvad dine behov er, og så informere sig på hvad der er på internettet, heriblandt vores egen side. Blad lidt rundt og læs om de forskellige før du nærmer dig hvad ligner en købsbeslutning.