Fitnesspro.nu

Fitnesspro.nu: Her finder du relevant sports information så du kan blive bedre

Mange danskere har et brændende ønske om både at komme i bedre form og få en sundere livsstil.

Den helt store udfordring for rigtig mange er i midlertidigt at finde den rigtige og den ”gode” information.

Oftest er den placeret i snævre afkroge af svært forståelige sports-studier. Disse afhandlinger, studier og videnskabelige undersøgelser kan være svære at afkode.

Nogle gange kan du også være heldig at falde over en venlig youtuber, blogger eller instagram fitness dronning eller konge der deler et guldkorn eller to.

Problemet her er bare, at du ikke kan vide dig sikker på, om det så også er videnskabeligt bevist fakta, eller udtrukket af deres subjektive oplevelser.

Til syvende og sidst er det sådan med alt information på nettet, særligt information omkring kost, sundhed og sports/motion. Har man dog næse for gode artikler, godt skrevne indlæg og relevant information omkring sport, fitness og sundhed generelt, så vil jeg anbefale dig at tage et kig på fitnesspro.nu.

Et skridt i den rigtige retning

Du bliver ikke Arnold Schwarzenegger i morgen ved at læse artiklerne på den side, men du får et solidt og velunderbygget informationsgrundlag for din træning, kostplanlægning mv..

Den side af at træne – nemlig informationen og den videns baserede side – den skal bestemt ikke undervurderes. Du kan ende med at træne nok så hårdt, meget og længe, men har du ikke fundamentet i orden og gør du flere ting fundamentalt forkert, så vil du opleve en minimal effekt af alt din hårde træning.

Derfor er rådet herfra altså også, at du bruger tid på, at sætte dig ind i træning generelt og den motionsform du ønsker at dyrke før du påbegynder. Det kan spare dig for mange spildte timer i fitness centeret.

Fitnesspro – hvem er de?

Fitnesspro er lavet i samarbejde med LazyToro og holder til på Nordhavn i København.

Ud over at være et fitnessmagasin med meget relevant information, så har de også en stor oversigt over danske fitness centre rundt om i landet. Det giver dig en unik mulighed for at finde det bedste center for dig.