e-scarf.dk

E-scarf

Så er det snart tid til at tage sit tørklæde på. Vinteren er snart over os, eller i hvert fald så er efteråret her med blæsten og kulden. Det har været en dejlig sommer anno 2018, men all good things come to an end, som det så fint kaldes. Derfor på med tørklædet, og hold på varmen. For det at holde på varmen er nemlig lidt en kunst- Og her har vi ramt meget godt med den branche vi er gået ind i. Videnskaben fortæller os at ca. 50% af ens kropsvarme forsvinder igennem hals området, så det at tage et tørklæde på gør at man kan holde det inde. Dernæst er det så fødder, men det har vi ikke noget til- Vi holder os til tørklæder. Til gengæld har vi så stort et udvalg at du næsten glemmer sokkerne.

Vi har fine og tjekkede kashmir tørklæder, striktørklæder, grov striktube, partisaner tørklæder, og meget mere. Så vi er sikre på du kan finde lige præcis det tørklæde du kan lide, det passer til din stil, og samtidigt kan gøre det den jo er designet til- at holde dig varm resten af året, og potentielt mange år endnu. Tørklæder skal nemlig ikke få skiftet skærm, eller batteri hver andet år, så hvis du bare vasker den i ny og næ, og ellers husker den med hjem fra byturen, så skal dit tørklæde nok være der for dig i mange år endnu. Derfor er det også en god ide at investere i et ordentligt tørklæde fra start- Du kommer til at værdsætte det, hver gang du smider den rundt om halsen, hvilket sådan set er over halvdelen af året i Danmark.

Så køb dig et tørklæde som du vil elske til flere lejligheder, og du finder behageligt at gå i. For nogle er strik det helt rigtige, mens for andre er kashmir bare det syvende himmel. Find ud af dine præferencer og find dit nye tørklæde hos os- Og hvis du er usikker hvad der bliver ”in” næste sæson, så husk, vi er her også næste vinter.