Dinero regnskabsprogram

Dinero

Har du en forening så er Dinero’s regnskabsprogram noget for dig. Vi har nemlig udviklet Dinero til en ret diversificeret brug- Alt fra de små enkeltmandvirksomheder og iværksætterne til de store selskaber. Heriblandt kan Dinero’s regnskabsprogram også facilitere jer som forening, uanset om i er momspligtige eller momsfritaget. Din forening kan sende alle de fakturer I har behov for, herunder kan foreningen også bruge regnskabsprogrammet til at bruge abonnementsfakturering, hvor foreningen kan sende opkrævninger til deres medlemmer helt automatisk og uden nogen form for begrænsning- Og når pengene kommer fra medlemmerne, tilbyder Dinero’s regnskabsprogram også foreninger at de selvfølgelig kan styre på indtægterne fra medlemmerne, og de forskellige udgifter foreningen måtte have, så foreningen kan igennem regnskabsprogrammet helt nemt og hurtigt, få en klar overblik over indtægterne, udgifterne, det ultimo resultat, hvad der eventuelt skyldes i moms, og hvornår det står til forfald.

Med andre ord, regnskabsprogrammet for foreningen er hvad revisoren tidligere var. Nu kan I så bare gøre det helt selv, helt nemt, og ganske gratis.

Hvis foreningen vil bruge regnskabsprogrammet endnu mere aktivt, er der mulighed for at opgradere til Dinero Pro. Foreningen kan bruge regnskabsprogrammet og dens sky, til at uploade alle kvitteringer derinde, så er de gemt i digital form og ikke pludselig forsvinder som ellers, og foreningen slipper for at holde de forskellige bilag fysisk i lang tid. Bilag opbevaring i skyen er nemlig godkendt af SKAT. Udover det, kan foreningen gøre brug af Dinero Crowd, som kan hjælpe med at udfylde, eller komme med forslag, når du skal udfylde foreningens tal og resultater, således at regnskabsprogrammet næsten helt selv sørger for at foreningen for det helt rigtige skattefradrag og momsfradrag, medmindre foreningen er momsfritaget.

Hvis foreningen bruger et andet regnskabsprogram, hjælper folket hos Dinero dig med at skifte helt nemt og smertefrit. Foreningen skal blot kontakte Dinero, med den forespørgsel, at foreningen vil skifte regnskabsprogrammet, så klarer I det sammen og bliver guidet igennem. Der er i hvert fald ingen tvivl at foreninger kan drage nytte af regnskabsprogrammer disse dage, og Dinero er bestemt en af de mest oplagte valg som regnskabsprogram til foreninger.