crossfitpitstop.dk

Hvorfor Crossfit sparker røv

Vi har lavet en lille liste over hvorfor Crossfitpitstop er noget for dig. Her er den!

  1. Træning, der aldrig er kedelig

Crossfit byder på kugleplader, klatretov, vægtede veste, pull-up rigge, med kugler, plyo kasser, bånd, ringe, dæk, skiver, bænke, squat rack, rovere, kettlebells, håndvægte, jump tove, specialiserede sko, slæder, atlas sten, og listen fortsætter.

 

  1. Hæng ud med motiverede mennesker

Crossfit er fyldt med dejlige, hårdtarbejdende, engagerede mennesker, der er interesserede i at forbedre sig selv, spise godt og nå mål, som de sætter sig.

 

  1. Det er sjovt!

Crossfit er sjovt, og sjove ting får dig til at føle dig godt. Kort, præcist og hundrede procent sandt.

 

  1. Vend din vrede på en positiv måde

Crossfit indtager et mentalt rum, der er svært at finde i mange andre dele af livet eller sporten. Under 150 vægstande, eller en brutal serie af tunge squats, skal du finde styrke fra et andet sted dybt inde i dig. Det er stedet, hvor du udøver dine dæmoner, og det gør dig kraftfuld, når du kan klare Crossfit på den både, kan du også klare din hverdag.

 

  1. Det tvinger os til at arbejde på vores svagheder

Det meste af tiden er det let at spille til vores styrker, fokusere på det, vi ved, hvad vi er gode til og gå væk fra de ting, vi ikke klarer os så godt i. Crossfit smadrer denne komfortable måde at leve i. Hvis du er stærk og fleksibel, og du elsker de store olympiske bevægelser, men hader udholdenhed, så presser Crossfit dig der hvor det gør ondt- Så du kan blive bedre.

 

  1. Styrker og svagheder

Crossfit er en utrolig sund måde at minde os om, at vi alle, har vores styrker og svagheder, og at vi kan blive bedre i alle aspekter.

 

  1. Det fysiologiske

Under Crossfit træning frigiver din krop adrenalin og endorfiner, som får dig til at føle dig positiv. Hvis du gør Crossfit til en regelmæssig del af dit liv, vil oxytocin (et kemikalie, der giver følelser af tilfredshed på grund af rutine og konditionering) også give dig en anden grund til at føle sig godt.

 

Alt dette og meget mere kan du opleve hos os i Crossfitpitstop. Vil du læse mere, så kan du gøre det på vores hjemmeside (crossfitpitstop.dk).