Compara.dk

Compara.dk: Selv sportsfolk har brug for en gennemgang af tage, facader og tilbygninger

Sådan en god gammeldags renovering er altså ikke forbeholdt de inaktive. Det gælder så sandelig også sportsfolk.

Problemer med tage, facader eller tilbygninger kan ramme alle. Mange tror, fejlagtigt, at tage er noget man sætter på, når man bygger et hus og derefter ikke bekymrer sig om igen.

Det er dog ikke altid tilfældet, man vil oftest opleve at gamle tage ikke er isolerende i lige så høj grad som nye tage med bedre/nyere teknologi.

Derudover kan der også opstå huller i taget. Spørgsmålet er så, om du kan fikse dem selv, eller du skal have fat i en ekspert? Hvis du vil have fat i en ekspert så bør du kontakte Compara.

Men hvis du omvendt vil fikse taget selv, eller måske blot sikre dig selv mod fremtidige huller så følg med her.

Sådan holder du dit tag

Det er måske ikke altid du tænker, at der er plads i budgettet til en ekspert vurdering og potentiel renovering af dit tag. Derfor kan det være en smart idé selv at kigge efter og passe på dit tag. Måske endda lave potentielle lappe-løsninger af problemer, efterhånden som de løbende opstår.

På den måde kan du mitigere den helt store renovering og forhåbentligt udskyde dit tags levetid.

Det måske vigtigste råd er at holde øje med fugt, skimmelsvamp og andre skader forudsaget af potentielle utætte områder.

Der kan, selv i nye tage, være mindre problemer med at fugt og vand sniger sig ind. Det er derfor også vigtigt at du holder øje med de områder jævnligt.

Du skal gerne inspicere dit tag min. 1-2 gange om året. På den måde kan du fange en eventuel større skade eller utæthed i tide og undgå større skader. Det forhindrer ikke nødvendigvis, at du skal have taget renoveret eller skiftet, men du kan undgå vandskader på loftet eller i bygningsfacaden.