Sponsor Blogs

Compara.dk: Selv sportsfolk har brug for en gennemgang af tage, facader og tilbygninger

Sådan en god gammeldags renovering er altså ikke forbeholdt de inaktive. Det gælder så sandelig også sportsfolk.

Problemer med tage, facader eller tilbygninger kan ramme alle. Mange tror, fejlagtigt, at tage er noget man sætter på, når man bygger et hus og derefter ikke bekymrer sig om igen.

Det er dog ikke altid tilfældet, man vil oftest opleve at gamle tage ikke er isolerende i lige så høj grad som nye tage med bedre/nyere teknologi.

Derudover kan der også opstå huller i taget. Spørgsmålet er så, om du kan fikse dem selv, eller du skal have fat i en ekspert? Hvis du vil have fat i en ekspert så bør du kontakte Compara.

Men hvis du omvendt vil fikse taget selv, eller måske blot sikre dig selv mod fremtidige huller så følg med her.

Sådan holder du dit tag

Det er måske ikke altid du tænker, at der er plads i budgettet til en ekspert vurdering og potentiel renovering af dit tag. Derfor kan det være en smart idé selv at kigge efter og passe på dit tag. Måske endda lave potentielle lappe-løsninger af problemer, efterhånden som de løbende opstår.

På den måde kan du mitigere den helt store renovering og forhåbentligt udskyde dit tags levetid.

Det måske vigtigste råd er at holde øje med fugt, skimmelsvamp og andre skader forudsaget af potentielle utætte områder.

Der kan, selv i nye tage, være mindre problemer med at fugt og vand sniger sig ind. Det er derfor også vigtigt at du holder øje med de områder jævnligt.

Du skal gerne inspicere dit tag min. 1-2 gange om året. På den måde kan du fange en eventuel større skade eller utæthed i tide og undgå større skader. Det forhindrer ikke nødvendigvis, at du skal have taget renoveret eller skiftet, men du kan undgå vandskader på loftet eller i bygningsfacaden.

Nyt-tag.dk: Derfor er et nyt tag en svær beslutning (men vigtig)

Det er nok en af de projekter de færreste synes er synderligt inspirerende eller spændende at forgribe sig på. Nemlig renovering af eller simpelthen en komplet udskiftning af deres tag.

Omvendt så er det en af de projekter du kan glæde dig over, at du (formentlig) kun skal have gang i én gang i løbet af dit forhåbentligt liv.

Af netop samme årsag, så er der dog også god grund til, at du planlægger forbereder netop det projekt grundigt. Både fordi det kan være en utrolig dyr affære at undlade samtidig med at det kan forvolde megen hovedpine.

Beregn prisen

For de fleste, der skal renovere tag, så handler det til syvende og sidst om det store regnskab. Budgettet for taget. Da det som sagt er så stort et projekt, så kan det ligeledes også være svært at samle sig et overblik over udgifterne.

Vil man gøre det nemt og simpelt for sig selv, så kan man dog på nyt-tag.dk nemt beregne en cirka pris på arbejdet med taget. Jeg vil derfor anbefale, at besøge dem, hvis man skal have et nyt tag.

For at gøre det helt nemt og overskueligt, så kan vi tage et eksempel på, hvordan beregneren virker.

Lad os antage følgende omkring dit hus:

 • Dit tag er lavet af Eternit
 • Det er et 1 ½ plans hus
 • Det er 165 kvm
 • Taget hælder 35 grader

Det du ønsker til dit nye tag er så følgende:

 • 200 mm isolering
 • Det skal være røde tegl
 • Du vil have plastik tagrender
 • Du ønsker 4 ovenlysvinduer
 • Du ønsker derudover én kvist

Det giver dig så, ifølge beregneren på siden en pris på 396.100 – 437.700 kr. inkl. moms.

Ovenstående eksempel er beregnet med et postnummer i centrum Aarhus (8000).

Det er selvfølgelig bare ét eksempel. Det behøver på ingen måde at ligne din situation, men forsøg dig frem med beregneren, så får du allerede i dag på små 2 min. En god idé omkring hvad prisen på dit nye tag kommer til at være.

 

Fitnesspro.nu: Her finder du relevant sports information så du kan blive bedre

Mange danskere har et brændende ønske om både at komme i bedre form og få en sundere livsstil.

Den helt store udfordring for rigtig mange er i midlertidigt at finde den rigtige og den ”gode” information.

Oftest er den placeret i snævre afkroge af svært forståelige sports-studier. Disse afhandlinger, studier og videnskabelige undersøgelser kan være svære at afkode.

Nogle gange kan du også være heldig at falde over en venlig youtuber, blogger eller instagram fitness dronning eller konge der deler et guldkorn eller to.

Problemet her er bare, at du ikke kan vide dig sikker på, om det så også er videnskabeligt bevist fakta, eller udtrukket af deres subjektive oplevelser.

Til syvende og sidst er det sådan med alt information på nettet, særligt information omkring kost, sundhed og sports/motion. Har man dog næse for gode artikler, godt skrevne indlæg og relevant information omkring sport, fitness og sundhed generelt, så vil jeg anbefale dig at tage et kig på fitnesspro.nu.

Et skridt i den rigtige retning

Du bliver ikke Arnold Schwarzenegger i morgen ved at læse artiklerne på den side, men du får et solidt og velunderbygget informationsgrundlag for din træning, kostplanlægning mv..

Den side af at træne – nemlig informationen og den videns baserede side – den skal bestemt ikke undervurderes. Du kan ende med at træne nok så hårdt, meget og længe, men har du ikke fundamentet i orden og gør du flere ting fundamentalt forkert, så vil du opleve en minimal effekt af alt din hårde træning.

Derfor er rådet herfra altså også, at du bruger tid på, at sætte dig ind i træning generelt og den motionsform du ønsker at dyrke før du påbegynder. Det kan spare dig for mange spildte timer i fitness centeret.

Fitnesspro – hvem er de?

Fitnesspro er lavet i samarbejde med LazyToro og holder til på Nordhavn i København.

Ud over at være et fitnessmagasin med meget relevant information, så har de også en stor oversigt over danske fitness centre rundt om i landet. Det giver dig en unik mulighed for at finde det bedste center for dig.

 

Suplab.dk: Hvem er Suplab.dk?

I dette indlæg har vi dykket lidt længere ned i hvem Sublab.dk er.

Vi forsøger at finde ALT information overhoved om dem frem. På den måde kan du danne dig et overblik over hvem de er, også gerne mere end det du kan finde på deres om os side.

Overordnet set, så kan man hurtigt regne ud, at siden handler om diverse former for kosttilskud.

På om os siden bliver man også introduceret for de to ejere: Christian Dahl og Emil Jespersen.

Der fremgår ydermere, at de har fået en ekstra skribent med ombord: Martin Silva Lauridsen.

De er altså et omkring 3-mand stort hold, der sørger for at levere nye og spændende indhold på siden.

Sociale profiler

Kigger vi lidt mod deres sociale profiler så ser vi en super fed aktivitet over alle de populære medier.

På Facebook har deres side over 100 likes i skrivende stund. Der går derudover ikke meget mere end omkring 4 dage mellem hvert indlæg. Overordnet set en super aktivitet, så det kan anbefales også at følge dem her, hvis man vil have opdateringer omkring nyt indhold på hjemmesiden.

På Instragram er de ligeledes aktive med jævnlige indlæg og semi-stor aktivitet på disse. De sniger sig også op i mod de omkring 100 følgere her også.

Afslutningsvist har de en habil Twitter profil samt 2 opslagstavler på Pinterest, én til deres artikler og én til Kosttilskuds guides. Her er aktiviteten dog ikke helt lige så høj, som på de tre andre medier.

Regnskab

Kigger man på deres regnskab så har selskabet bag Suplab.dk til deres årsregnskab for perioden: 24. JANUAR 2017 – 30. JUNI 2018 et samlet brutto overskud på 53.356 kr..

Derudover har Suplab en likvid beholdning på 35.600 kr. og betalte et beløb til skat på 10.560 kr. fra deres samlede resultat.

Regnskabet er gennemgået og godkendt af revisionsselskabet BDO.

 

Guides, anmeldelser og tests af alt fra svømmeudstyr og dykkerudstyr til triathlon og bådudstyr

Hvis du er en rigtig vand-entusiast, så har vi fundet den helt perfekte side frem til dig.

Hjemmesiden er Rygcrawl.dk og du kan finde alverdens guides, anmeldelser, tests, gode råd og beretninger omkring et hav af sportsgrene (på vandet og i havet vel og mærke).

Siden er startet som en svømmeside, hvis formål udelukkende var at skrive guides til og for svømmere. Det udviklede sig hurtigt herefter til også at omfatte udstyrs anmeldelser og tests. Sidenhen er Rygcrawl gået hen og blevet et univers for såvel båd ejere, triatleter og sågar dykkere.

Uanset, hvad du har behov for at læse mere op på, så er der med stor sandsynlighed en guide til dig liggende inde på siden.

Derfor er guides og anmeldelser essentielle

Først kan vi lige redegøre for, hvorfor guides på internettet er så essentiel en ting. En side som Rygcrawl blandt mange andre bidrager blandt andet til at gøre internettet mere vidensfyldt.

Den giver forhåbentligt dig som bruger og som individ muligheden for at finde frem til viden om et specifikt emne. I dette her tilfælde er det så viden omkring sport i, på og ved vand. Det er selvsagt en smule specifikt, men selv de meget specifikke områder har behov for at blive ”dækket ind”.

Det gælder sig også for guides omkring produkter. Måske nok bedre kendt som anmeldelser og tests af netop disse produkter. Disse giver en objektiv anskuelse af produkterne. Det giver dig som læser og potentiel køber af et bestemt produkt muligheden for at læse om de produkter på en objektiv side.

I sidste ende tjener Rygcrawl penge på, at du køber produkter efter at have læst om dem. Egnetligt på samme måde, som når en webshop sælger dig et produkt. Forskellen er bare, at Rygcrawl og sider som denne ikke har en interesse i, at du køber fra den ene webshop de henviser til sælger produktet de skriver om overfor den anden.

De har som oftest heller ikke nogen synderlig interesse i, hvilket produkt du køber af dem de har anmeldt. De har ikke et hensyn at tage til avancer og lagerbeholdninger. De er derfor de mest bias-frie anmeldere du kan finde. Det gælder altså for alle sider på nettet, som ikke selv sælger produkterne, men i stedet henviser til andre forhandlere.

 

Autostol.dk støtter Stubbekøbing Badmintonklub

Autostol.dk er en hjemmeside, som er dedikeret til information udelukkende omhandlende autostole. Vi har eksisterer i snart 5 år og i den tid har vi formidlet viden og information til 1 million besøgende!

Vi er glade for at få lov til at støtte Stubbekøbing Badmintonklub og det arbejde, som de udfører.

vores side kan du finde information, viden og priser om en lang række forskellige autostol!  Maxi-cosi, kiddy og recaro er blandt nogle af de mærker, som vi skriver om.

Formålet med autostole er at sikre børn i bilen. I Danmark blev det et lovkrav i 2006, at sikre børn op til 135 cm i højden med enten autostol eller selepude. Siden da er udvalget af forskelligt udstyr eksploderet, og det kan være lidt af en jungle at finde rundt i. Skal autostolen være fremadvendt eller bagudvendt? Skal den være med isofix? Det er blot nogle af de ting, man skal tage stilling til.

Har du spørgsmål til autostole, så tag fat i Kristian fra Autostol.dk

 

Min investering

Aktieinvesteringer, investeringer i fodringer, fast ejendom, i løsøre, investering i obligationer, investering i valuta og investeringer i varer… Der findes utallige slags investeringer derude, og det er endda før vi kommer ind i spekulationer såsom klassiske biler, malinger, kunst, og andre menneskelige værker.

Nogle giver potentielt mere afkast end andre investeringer, mens andre får dig til at sove bedre om natten. Nogle kan du selv påvirke en lille smule, med en del forarbejde, andre er mere som at spille lotto. I sidste ende handler om hvem du er som person, og hvad din risiko profil er. Der er hverken rigtigt eller forkert, smart eller dumt, ”in” eller yt. Det afhænger kun af hvad den rigtige investering for dig er. Tommelfingerreglen er dog at du handler med noget du har forstand i.

Hvis du var en tømrer i mange år, er håndværker tilbud huse smarte at købe, fikse op og sælge. Når alt er sagt og gjort, er ”brick and mortar” investeringer, med andre ord investeringer i ejendomme, er den branche der har skabt flest millionær i verdenen.

Hvis maling, og slibning ikke er din kop te, så find hvad er. Andre har forstand på biler- Har du kunne spotte udviklingen, eller snarere boblen i de klassiske biler, har du kunne tjene mere end de fleste aktieinvesteringer over de senete 7-10 år. En Porsche 911 fra slutning af 70’erne, kunne du købe for ca. 10-15.000 euro i Tyskland for bare 6-7 år siden. I dag, koster de nord for 50.000 euro. Det er også en lidt sjovere investering, du rent faktisk kan nyde at se på, og endda være så vovet at køre en tur i ny og næ. Nævn en aktie, eller anden form for investering, som kan tjene dig penge og samtidigt give dig sus og rus.

Hvilket bringer mig til det næste- Vininvesteringer. Sådan nogle findes også! Det havde jeg næsten glemt.
Dog, hvis du drikker den, så kan du ikke rigtig sælge den videre- Det kaldes hvis sunk cost i investerings verden. Hvis du er anser dig selv for en computernørd, og du vågner op med tanker om blockchain, er kryptovaluter også spændende at se på som en investering, fremover, når alt røgen har lagt sig…

Alt i alt, find ud hvad du brænder for, hvad du er god til, og hvad der kan give dig din ”edge” i investeringsverdenen. For når det kommer til investeringer, har du virkelig brug for sådan en.

Mininvestering.dk støtter Stubbekøbing Badmintonklub

Min investering er en blog der beskæftiger sig med privatøkonomi og investeringer. Bloggen er drevet af Christian D., som har en stor passion for økonomisk formidling.

Du kan blandt andet læse om crowdlending, hvor private og selskaber låner penge ud til virksomheder uden om banken. Herudover er der også en masse information om aktier, investering i fast ejendom og kryptovaluter som Bitcoins, Ethereum m.v.

Nyeste skud på stammen er et podcast, hvor Christian interviewer forskellige personer i relation til investeringer. Har du en interesse i økonomi og optimering, så er Christians blog helt sikkert et besøg værd.

Vi er glade for, at Min investering har valgt at støtte Stubbekøbing Badmintonklub. Pengene vil blandt andet gå til styrke både ungdoms- og seniorafdelingen.

 

Billige fodbold støvler

Fodboldstøvler er lidt en interessent produkt. Der findes de helt billige fodboldstøvler, som sagtens kan klare jobbet og være kvalitetsprodukter, helt op til de helt vildt dyre, ofte brandet. Hvor meget bedre er de end de billige fodboldstøvler? Det er svært at sige, men noget er i hvert fald helt sikkert. Hos de billige fodboldstøvler får du en støvle, hvis pris, repræsenterer 100% det arbejde og kvalitet der er blevet lagt i den. Hverken mere eller mindre. Hvor på de dyrere fodboldstøvler, indebær prisen en repræsentation af hvad der ellers er blevet brugt til dyre reklamer, kontrakter med kendte fodboldspillere, branding, PR, og meget mere. Så mens de billige fodboldstøvler er mere ærlige, kan man se de mere mainstreamprodukter, ofte indebær at kunden betaler for alt andet end fodboldstøvlen.

Billige fodboldstøvler kan i nogle tilfælde endda være bedre end dem du ser reklamer om i tv’et. Markedsføring er effektiv, og folk bliver overbevist til at investere i de dyre, når de billige fodboldstøvler egentlig havde været mindst lige så gode. Jo mere de store firmaer omsætter for med deres fodboldstøvler, jo mere investerer de i branding, og jo mere går de billige fodboldstøvler under radaren. Hvilket ikke er fair, og det er derfor vi er her.

Du kan egentlig også takke de billige fodboldstøvler for alle dine yndlings Champions League spillere- Vi tvivler nogle af dem startede ud med de helt dyre. Faktisk, i stedet for billige fodboldstøvler, spillede nok mange af dem i bare fødder i deres barndom- Men pointen er billige fodboldstøvler er for fodboldtalenterne, hvad Volkevognen blev for- ja, folket. Vi skal alle starte et sted på vores fodboldrejse, og billige fodboldstøvler er nok den bus de fleste af os tager på et tidspunkt i livet, og nogle endda, kører med hele livet.

Så længe leve producenterne der laver billige fodboldstøvler for folket, for talentudviklingen, for dig og mig.

 

Anders Mølle fra Anders-Magic.dk støtter Stubbekøbing Badmintonklub

Tryllekunstner Anders Møller er en garvet tryllekunstner, der leverer underholdning i topklasse til jeres næste fest eller event. Anders har stor erfaring med at give publikummer af alle slags en magisk oplevelse. Anders leverer enten sit populære fællesshow for alle gæsterne på en gang. Her vil alle gæsterne blive indblandet på den ene eller den anden måde gennem showet, og desuden vil alle få grinet en masse igennem. Den anden mulighed er et close-up show, hvor Anders går rundt blandt tilskuerne og optræder for jeres gæster helt tæt på. På den måde får de ekstra magisk, personlig og sjov oplevelse.

 

Man kan læse meget mere om Anders og hans show på https://anders-magic.dk

 

Dagpenge som nyuddannet – har du styr på reglerne?

Som nyuddannet går man selvfølgelig og drømmer om at kunne komme direkte ud på arbejdsmarkedet, samt at få arbejde i en spændende virksomhed, hvor man kan se sig selv mange år. Det er dog ikke sådan, det går for langt de fleste. Man er jo desværre ikke garanteret et arbejde, selvom man har taget en lang uddannelse. Derfor bruger mange også de første måned som nyuddannet på at være ledige, og det er ingen skam.  Af netop denne årsag er det enormt vigtigt, at du kender til reglerne, når det kommer til dagpenge som nyuddannet. Her i artiklen gennemgår vi de vigtigste regler. Artiklen er skrevet af akasse-billig.dk.

 

14 dages reglen – den du skal have styr på

14 dages reglen er den regel, som du skal have styr på i forbindelse, med at du skal have dagpenge. For at kunne få dagpenge fra den dag du er færdig på din uddannelse, kræver det, at du har været medlem af en a-kasse i mindst et år. Har du det, så skal du have søgt om dagpenge inden for 14 dage, hvis du ønsker dagpenge den første måned. Når vi skriver 14 dage, så er det 14 dage efter din sidste eksamen er afsluttet. Din uddannelse betragtes nemlig som værende afsluttet, når du har været oppe til din sidste eksamen. Når du det ikke til de 14 dage, bliver du nødt til at vente til næste måned.

 

Hvis du ikke har været medlem af en a-kasse

Hvis du ikke har været medlem i et år, så kan du faktisk stadig få dagpenge. Du kan bare ikke få det fra den første måned, men derimod fra måneden efter. Dette forudsætter dog, at du melder dig ind inden for 14 dage, efter din uddannelse er afsluttet. Glemmer du det, så vil du skulle vente, til du har et års anciennitet. Derfor er det altså utrolig vigtigt, at du husker 14 dages reglen. Det kan være svært at huske, når man sidder med hovedet i bøgerne til de sidste prøver og eksaminer. Derfor handler det om at få skrevet det ind i kalenderen eller få familien til at hjælpe dig med at huske dig på det. Det er trods alt rart at kunne gå direkte på dagpenge, hvis det ikke er lykkedes dig at få et arbejde fra dag 1.

 

Husk kravene

For at kunne få dagpenge, skal din uddannelse leve op til en række forskellige krav. For eksempel skal det være en videregående uddannelse med en varighed på mindst 18 måneder. Den skal ligeledes være SU berettiget. Der gælder nogle særlige regler for elevuddannelser. Kontakt derfor din a-kasse i god tid for at høre om din situation. Det kommer nemlig meget an på, hvilken elevuddannelse der er tale om.

 

Det er ofte gratis at være medlem

Som studerende findes der a-kasser, hvor det er gratis at være medlem. Derfor er det næsten dumt ikke at være medlem af en a-kasse, mens man studerer. Den anden bonus du har er, at du vil kunne få rådgivning og sparring omkring din karriere, ligesom du kan få gode råd til CV-skrivning og ansøgningerne. En a-kasse kan hjælpe dig med stort set alt, når det handler om at få et arbejde. Derfor bør du også være medlem, mens du studerer.

 

Dinero

Har du en forening så er Dinero’s regnskabsprogram noget for dig. Vi har nemlig udviklet Dinero til en ret diversificeret brug- Alt fra de små enkeltmandvirksomheder og iværksætterne til de store selskaber. Heriblandt kan Dinero’s regnskabsprogram også facilitere jer som forening, uanset om i er momspligtige eller momsfritaget. Din forening kan sende alle de fakturer I har behov for, herunder kan foreningen også bruge regnskabsprogrammet til at bruge abonnementsfakturering, hvor foreningen kan sende opkrævninger til deres medlemmer helt automatisk og uden nogen form for begrænsning- Og når pengene kommer fra medlemmerne, tilbyder Dinero’s regnskabsprogram også foreninger at de selvfølgelig kan styre på indtægterne fra medlemmerne, og de forskellige udgifter foreningen måtte have, så foreningen kan igennem regnskabsprogrammet helt nemt og hurtigt, få en klar overblik over indtægterne, udgifterne, det ultimo resultat, hvad der eventuelt skyldes i moms, og hvornår det står til forfald.

Med andre ord, regnskabsprogrammet for foreningen er hvad revisoren tidligere var. Nu kan I så bare gøre det helt selv, helt nemt, og ganske gratis.

Hvis foreningen vil bruge regnskabsprogrammet endnu mere aktivt, er der mulighed for at opgradere til Dinero Pro. Foreningen kan bruge regnskabsprogrammet og dens sky, til at uploade alle kvitteringer derinde, så er de gemt i digital form og ikke pludselig forsvinder som ellers, og foreningen slipper for at holde de forskellige bilag fysisk i lang tid. Bilag opbevaring i skyen er nemlig godkendt af SKAT. Udover det, kan foreningen gøre brug af Dinero Crowd, som kan hjælpe med at udfylde, eller komme med forslag, når du skal udfylde foreningens tal og resultater, således at regnskabsprogrammet næsten helt selv sørger for at foreningen for det helt rigtige skattefradrag og momsfradrag, medmindre foreningen er momsfritaget.

Hvis foreningen bruger et andet regnskabsprogram, hjælper folket hos Dinero dig med at skifte helt nemt og smertefrit. Foreningen skal blot kontakte Dinero, med den forespørgsel, at foreningen vil skifte regnskabsprogrammet, så klarer I det sammen og bliver guidet igennem. Der er i hvert fald ingen tvivl at foreninger kan drage nytte af regnskabsprogrammer disse dage, og Dinero er bestemt en af de mest oplagte valg som regnskabsprogram til foreninger.

 

Bliv skarp til IT

IT er nok en af de ting, hvor man enten er rigtig dårlig til det ellers er man rigtig dygtig til det. Hvis man dag ikke er alt for god til det, så vil det helt klart være en fordel, hvis man valgte at tage nogle kurser. Der er nemlig mange ting, som man kan gøre for det, men undervisning er umiddelbart det nemmeste. Man kan derfor blive lært op i, hvordan man håndterer de ting og hvordan man navigere rundt i forskellige programmer. Det kan give mange muligheder for at hjælpe rundt omkring, hvis man kan finde ud af IT.

Hjælp til i det lokale

Det mest oplagte må nok være at hjælpe de lokale. Hvis der er en sports- eller idrætsforening, så skal man slet ikke være bange for at spørge dem. Der er nemlig altid nogen, der har brug for ekstra folk, der kan hjælpe til med alle disse ting.  Man kan gøre noget så simpelt som at styre musikken, men man kan også vælge en bedre og lidt mere avanceret at hjælpe på. Så kan det være, at man skal rode rundt i alle deres information og set deres ting i orden. Det er noget, som man sagtens kan gøre.

Få din egen post

Hvis man skal blive rigtig glad for at hjælpe hos sports- og idrætsklubben, så er det mest oplagt at få oprettet en titel efter en. Når man er skarp til IT, så er der nemlig mange forskellige ting, som man kan gøre. Derfor kan det også være rart, hvis man får en helt bestemt stilling, der passer til ens kvalifikationer. Med IT kan man nemlig klare mange forskellige ting, som andre nok ikke er i stand til. Man kan sætte det alt sammen i orden og se, hvordan folk har skrevet deres informationer op. Så hvis man er villig til det, så er der nok at hjælpe med hos sådan et sted. Se mere her.

Glæden af at kunne hjælpe

Det er altid rart at kunne hjælpe, når man tager ud og lærer noget helt alene. Det kan nemlig godt være meget skræmmende i starten, men det skal bare slet ikke være sammen. Man skal tænke over den glæde, som man bringer andre med sine færdigheder. Når man er rigtig god til sådanne ting, så er det måske lidt svært at måle. Det er bare helt generelt vigtigt, at man er glad for at kunne hjælpe. Det er nemlig altid interessant at skulle hjælpe til hos en sports- og idrætsforening. Så kan man prøve noget nyt.

 

 

Vælg altid bæredygtighed

Efterhånden er vores planet ramt godt og grundigt af global opvarmning og man kan desværre godt mærke det. Sommeren er blevet markant varmere og længere. Der er mange ting, som man kan gøre ved det, men det vigtigste er bare, at man gør et eller andet. Så derfor bør man altid vælge det bæredygtige alternativ, hvis man har pengene til det og muligheden for det. Man er ikke tvunget til at tage nogle valg, men man kan så småt hjælpe jorden, hvis man tager sådanne simple valg. Hvis alle gør det, så er planeten allerede på rette spor.

Tænk over dine valg

Når man begynder at tænke over bæredygtighed, så bliver man mere bevidst om sine valg. Man går nemlig hele tiden med den tanke i baghovedet, så man kan altid lige stoppe sig selv, hvis man er ved at gå hjemmefra uden af at slukke lyset. Man skal nemlig begynde at tænke mere over sine valg, så man kan være med til at blive mere bæredygtig. Nødvendigvis skal man ikke lave de helt store ændringer, hvis man ikke har lyst til det. Man skal bare tænke over de små ting og prøve på at gøre det bedre hver dag. Så længe med gør noget for miljøet i stedet for at konstant skade det.

Dyrk meget mere sport

Man kan have mange forskellige hobbyer, der indebærer at måske se film på sin computer, spille på sin konsol eller noget helt andet, der kræver strøm. Den måde man får strøm på, er nødvendigvis ikke særlig bæredygtig, så hvis man skal gøre det helt rigtigt. Så skal man finde noget andet at lave. Man kan derfor vælge at dyrke sport i en sports- og idrætsforening, hvor man har muligheden for at være sammen med andre på samme tid. Når man er udenfor og dyrker sport med sine venner, så udleder man ikke direkte CO2 på samme måde. Det er ikke kun bæredygtigt, men det er også godt for kroppen med sport.

Vær sammen i fællesskab

Hvis man også skal gøre tingene mere bæredygtige, så er det en god idé, hvis man befinder sig sammen i grupper. Så skal der nemlig ikke så meget til at varme steder op og helt generelt er det nemmere at ’’deles’’ om alt det CO2, som man udleder. Man kan også blive enige om forskellige bæredygtige initiativer, som man gerne vil have gennemført. Det er helt op til en selv, hvordan man griber problemet an. Det er bare vigtigt, at der bliver gjort noget ved det. Man kan nemlig allerede mærke det på kloden.

 

 

Ny rolle for den metroseksuelle mand i de danske idrætsforeninger

 

I lang tid har der hersket en tradition om, at idræt og sport er et sted for rigtige mænd. Definitionen på rigtige mænd er i denne kontekst rigtig maskuline, muskuløse og macho-agtige mænd, som godt kan lide sport, øl, store bøffer og damer.

Det har skræmt mænd, som ikke føler, at de passer ind i denne boks, væk. Og det er faktisk en ganske stor del af befolkningen, som der her er tale om. For langt fra alle mænd passer ind i det typiske ideal for macho-manden. Tværtimod er der mange, som føler sig langt uden for denne kategori.

Den metroseksuelle mand bliver mere gængs

Inden for de seneste år, hvor der er begyndt at komme større fokus på det forkerte i at definere folk ud fra forudindtagede holdninger om køn, er der blevet langt mere plads til mænd, som har andre præferencer end mange andre af samme køn.

For eksempel er det blevet ganske normalt se mænd, som er mere metroseksuelle. At være metroseksuel betyder egentlig bare, at man her mere i kontakt med sin feminine side. Man er ikke bange for at dyrke bløde værdier som udseende, omsorg og kreativitet, og man kan balancere flere aspekter af sin personlighed.

Den metroseksuelle mand i idræt

Det voksende frisind i samfundet og den stigende accept af forskellige kønsdefinitioner har gjort, at der også langsomt er begyndt at blive gjort op med de definitioner, der normalt omfatter mænd inden for idræt.

Det har gjort plads til den metroseksuelle mand inden for idræt og sport. Og i sportsforeninger landet over bliver det mere og mere almindeligt at se mænd, som dyrker det mere feminine udseende og de mere bløde værdier. Og det medfører faktisk en række fordele for de mange idrætsforeninger.

Mere sammenhold og mere omsorg

For med den feminine værdier og den mere afdæmpede og mindre maskuline væremåde, kommer også en række fordele. For at turde aflægge den hårde macho-facade gør, at mange mænd er langt mere empatiske, opmærksomme og omsorgsfulde.

Og dette er en fordel både på banen og uden for banen. På banen er der mindre tendens til slåskampe og dårlig stemning, og i klubberne og foreningerne generelt er de metroseksuelle mænd gode til at engagere sig og tage en tørn for fællesskabet. Andre fordele inkluderer renvasket spillertøj, færre lugtende sokker og rene håndklæder.

 

 

Find de rigtige hobbyer for mænd

Når man arbejder hver evig eneste dag, så kan det være svært at tage stilling til, hvad man skal lave, når man kommer hjem. Man har ingen idéer til, hvad man skal lave og er bare fuldkommen idéforladt. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at man kan se tre forskellige hobbyer, som man i det mindste bør give en chance. Det handler om at være åben overfor det, hvis man ikke har prøvet det før. Når man skal prøve disse ting, så kan det ende med at blive en rigtig hobby. Man skal derfor slet ikke holde sig tilbage, når man skal finde hobbyer for mænd.

Prøv dig frem med sporten

Sport er først og fremmest en hobby, da det er en rigtig klassiker. Man kan vælge at gøre det derhjemme, men hvis der skal være et rigtig godt fællesskab over det, så bør man prøve forskellige sports- eller idrætsforeninger. Det kan nemlig meget hurtigt blive sjovt, hvis man ikke er vant til at spille med andre. Man bliver lige pludselig en del af et fællesskab, hvor man har de samme interesser. Man er nemlig sammen om selveste træningen, så det er langt fra uoverskueligt. Sport er først og fremmest sund, men hvis man også gerne vil have et godt fællesskab, så bør man helt klart prøve en sportsforening.

Lær at lave mad

Hvis der er noget, som man aldrig kan få for meget af, så er det at lære at lave mad. Selvom man selv vil mene, at man er meget god til at lave mad, så vil man altid kunne forbedre sig. Så hvis man gerne lige vil imponere sin partner med noget helt nyt mad, så er det helt klart vejen frem. Man kan derfor tage forskellige kurser og timer, hvor man lærer at lave bestemte ting. På den måde kan man lære om hele processen ved at lave noget rigtig godt mad.

Prøv dig frem med jagt

Jagt er en af de ting, der kan være meget specielt at vælge. Det er nemlig først og fremmest overhovedet ikke alle, der kan holde det ud. Der er selvfølgelig nogen, der slet ikke synes det er rart. Derimod vil der også være nogen, der er helt vild med det. Så hvis man skal prøve jagt som en ny hobby, så skal man først kende til de basale ting. Det er nemlig vigtigt at lære, hvordan man skyder og hvordan man skal gøre de forskellige ting. Til sidst skal man tage en prøve, før man kan komme ud og jage.

 

 

Tabuet omkring PTSD

I dagens Danmarks er der mange emne, der er meget tabulagt og som man helst ikke vil snakke om. Men før man rigtig kan komme til at røre ved disse emner, så bliver man nødt til at dykke ned i dem. Først og fremmest er PTSD en af de sygdomme, der er meget ubehagelige. Det er både for selveste personen men også dem omkring en. Man kan sagtens komme i behandling, men det er ikke altid, at det går lige hurtigt fremad. Derfor er det også vigtigt at tale om den moderne mand, der sagtens kan blive ramt af denne lidelse.

Få glæden tilbage

Denne lidelse kan fylde rigtig meget i livet hos den person, der er ramt af det. Så det kan tage på humøret, hvis man ikke helt har kontrol over det. Derfor vil man selvfølgelig gerne vinde glæden tilbage, så man kan få kontrollen over sit egen liv igen. Det kan man gøre på mange forskellige måder, men man kan starte med at deltage i diverse foreninger rundt omkring en. Så kommer man til at være social og kommer til at snakke med folk, som man måske ikke havde snakket med før. Foreningslivet kan have en rigtig stor betydning.

Fra PTSD til et aktivt liv

Hvis man gerne vil gøre en anden ting, der kan få en på lidt andre tanker, så kan man prøve at blive mere aktiv. Man kan vælge at måske melde sig til at deltage i badminton og i volleyball med det samme. På den måde kan man komme til at leve et godt aktivt liv, der kan hjælpe med at formindske nogle af de værste tanker. Det er dog vigtigt at nævne, at sport ikke kan kurere PTSD. Det kan bare få en til at tænke på noget andet. Hvis man gerne vil læse mere om PTSD, så kan man klikke her for at se mere.

Hunden som et element mod PTSD

Hvis man er blevet rigtig glad for en sundere livsstil, så vil man sikkert også gerne bruge rigtig meget tid udenfor. Derfor kan det være oplagt at få en hund, der skulle hjælpe mod lidelsen. Den kan både være omkring en og give en følelsesmæssig støtte. Derudover skal man selvfølgelig også ud og gå med den. Så når man skal ud og gå med sin hund, så komme man automatisk til at leve en sundere livsstil. Det kan godt lede en i den rigtige retning, hvis man rigtig gerne vil det.

 

 

Old boys fodbold

Fodbold for old boys er blevet mere og mere populært i det danske landskab. Der er flere og flere at se derude, på banerne, løbende, dog ikke for hurtigt, efter bolden og med latter som de var helt små selvom de 50+ år. Det er det smukke ved fodbolden, og sporten generelt, at old boys kan føle som young boys for et stund. Mens der åbnes en bajer op i halvlegen, og smilene står fra øre til øre, selv i vind og vejr, ved de her old boys at de får sgu udlevet ungdommen igen. Selvom old boys spillet måske ikke foregår i samme tempo, er kampgejsten ikke desto mindre.

På med fodboldstøvlerne, eventuelt skinnebensbeskytteren, shortsene og T-shirten, og så er de old boys i gang. Spillet starter ofte med at de varmer lidt op- Lidt længere end da dåbsattesten viste mindre end 50+ år, men det er også den visdom der kommer med alderen. Old boys fodboldspillerne, ved at opvarmning er nærmest den vigtigste del af træningen- i hvert fald hvis man gerne vil beholde alle sine korsbånd og fiber intakte.
Old boys fodbold er en rigtig fin mulighed for de gamle drenge, at komme ud og bevæge sig lidt, og holde de ekstra kilo væk. Old boys fodbold er også lidt sjovere end at gå eller spadsere en tur bare for at gøre det- Her er essensen at bevægelsen sker uden at man tænker så meget over det.

Old boys fodbold adskiller sig ikke meget fra almindelig fodbold, hvor tanken selvfølgelig er at score på modstanderens mål, igennem en kombination af afleveringer, og det går de fleste tanker også til. Man glemmer lidt at man bevæger sig og motioner og det er måske det fedeste ved old boys fodbold, for dem der deltager. På med fodboldstøvlerne, bolden er i spil, og bekymringerne er ude af verdenen i tiden mens de spiller old boys fodbold. Det er det skønne ved sport generelt, og helt bestemt noget der gør sig gældende for old boys fodbold.

 

 

Farvede kontaktlinser

www.magic4eyes.dk

Hvor fedt er det at vi lever i en verden hvor man kan få farvede kontaktlinser i lige præcis den øjenfarve man kan tænke sig- Tænk over det engang. At man kan ændre på noget så specielt som sine øjenfarve ved et simpelt køb af farvede kontaktlinser. Hvis man altid har kunne tænke at udleve sin Brad Pitt fantasi og have blå øjne, så kan man købe sig de blå kontaktlinser vi har på lager. Helt uden styrke, helt uden sideeffekter. På med dem, og så har du pludselig blå øjne. Eller du måske født med brunt hår, brun hud, brunt alt- inklusiv brune øjne, og du tænker det kunne være fedt hvis de var mørkere. Så kan du få vores farvede kontaktlinser i for eksempel sort farve.

En anden mulighed er at bruge de farvede kontaktlinser til at overraske sine venner til halloween med vores crazy kontaktlinser, som ligner mere et vild bæsts øjne, end menneskers ”kedelige” øjne. Du kan også få røde farvede kontaktlinser, som får dig til at ligne dæmon eller de grå farvede kontaktlinser som også kommer med et stjernemønstrer i, så det ligner en form for heks eller hvad nu fantasien sætter det til.

For med farvede kontaktlinser er det nemlig kun fantasien der sætter grænser og du kan frit eksperimentere med forskellige farvede kontaktlinser over tiden og finde den øjenfarve du mest af alt kunne tænke dig. Er du en pige som ofte bliver beskyldt for at se på verdenen med lyserøde briller på, kan du nu bakke det op, med farvede kontaktlinser i pink farve. Det er da lidt sjovt!

Noget der er ret nyt og spændende, er den sidste mulighed vi tilbyder lige for tiden, og det er de violette farvede kontaktlinser som der ikke er for mange derude der tilbyder, eller sådan set gå med. Så er du frisk på at skille dig lidt ud, så er de violette farvede kontaktlinser måske noget for dig.

Uanset hvad, så er vi sikker på vi har noget for dig, og at du nok skal se på verdenen lidt mere spændende igennem vores farvede kontaktlinser.

 

 

E-scarf

 

Så er det snart tid til at tage sit tørklæde på. Vinteren er snart over os, eller i hvert fald så er efteråret her med blæsten og kulden. Det har været en dejlig sommer anno 2018, men all good things come to an end, som det så fint kaldes. Derfor på med tørklædet, og hold på varmen. For det at holde på varmen er nemlig lidt en kunst- Og her har vi ramt meget godt med den branche vi er gået ind i. Videnskaben fortæller os at ca. 50% af ens kropsvarme forsvinder igennem hals området, så det at tage et tørklæde på gør at man kan holde det inde. Dernæst er det så fødder, men det har vi ikke noget til- Vi holder os til tørklæder. Til gengæld har vi så stort et udvalg at du næsten glemmer sokkerne.

Vi har fine og tjekkede kashmir tørklæder, striktørklæder, grov striktube, partisaner tørklæder, og meget mere. Så vi er sikre på du kan finde lige præcis det tørklæde du kan lide, det passer til din stil, og samtidigt kan gøre det den jo er designet til- at holde dig varm resten af året, og potentielt mange år endnu. Tørklæder skal nemlig ikke få skiftet skærm, eller batteri hver andet år, så hvis du bare vasker den i ny og næ, og ellers husker den med hjem fra byturen, så skal dit tørklæde nok være der for dig i mange år endnu. Derfor er det også en god ide at investere i et ordentligt tørklæde fra start- Du kommer til at værdsætte det, hver gang du smider den rundt om halsen, hvilket sådan set er over halvdelen af året i Danmark.

Så køb dig et tørklæde som du vil elske til flere lejligheder, og du finder behageligt at gå i. For nogle er strik det helt rigtige, mens for andre er kashmir bare det syvende himmel. Find ud af dine præferencer og find dit nye tørklæde hos os- Og hvis du er usikker hvad der bliver ”in” næste sæson, så husk, vi er her også næste vinter.

 

 

Stubbekøbing revisor

 

Det at finde en god revisor var i sin tid lidt en udfordring. Især i de mindre byer, såsom Stubbekøbing. Udvalget er ikke så stort som den er i storbyerne, og man kunne heller ikke være sikker på hvor gode de revisorer er. Forstår de mig og min forretning, har de fulgt med på den seneste lovgivning, har de fået deres antal års erfaring, hvor meget skal det koste mig og lignende tvivler og spørgsmål var meget naturlige. Med Ageras løsning om at indhente 3 tilbud i din lokale by, altså at du kan indhente 3 konkrete tilbud fra revisorer i Stubbekøbing, er dit valgs proces blevet meget mere forenklet.

Nu kan du med få klik se tilbud på revisor i Stubbekøbing, og du skal blot vælge mellem de 3 bedste. Revisoren kontakter dig med hans/hendes tilbud, og du kan fortælle om dine behov, og så kan I se om der er et match mellem dig og revisoren. I stedet for at spilde tiden på at finde revisorer i Stubbekøbing igennem den gamle telefonbog som du ikke har brugt i årevis, kan du altså lade dem komme til dig.

Udover det så er du sikret at du får den bedste pris, da revisoren i Stubbekøbing som kontakter dig, er godt klar over at han også er konkurrence med to andre revisorer i Stubbekøbing som også har kontaktet dig, så han vil give dig den bedst mulige pris han kan.

Det bedste ved Ageras platform er at det 100% gratis at bruge os. Dine 3 tilbud er også 100% uforpligtende, du behøver ikke at takke ja til nogen af dem. Det er helt op til dig om du vil bruge dem, og såfremt du flytter en dag fra Stubbekøbing og dermed skal bruge en revisor i en anden by, kan du bare bruge Ageras platform igen, på a finde din næste revisor i din næste by. Det er simpelt, nemt, gratis. Vi er her for dig, så brug os.

 

 

Start To Run støtter Stubbekøbing Badmintinklub

 

Verdens mest fleksible motionsform

Her på siden elsker vi naturligvis badminton (hvem gør ikke det? 🙂 ). Men lige så lækker en sport, det er, lige så upraktisk kan den være. Den kræver f.eks. udstyr og også helst en hal. Det der udendørs badminton er sjældent et hit i det her Vestenvindsland

Men hvad gør man så, når man er på ferie eller forretningsrejse og ikke lige kan passe sin badmintontræning? -Man løber selvfølgelig!

Løb er genialt – du kan gøre det på blot 20 minutter, hvis tiden er knap eller du kan bruge hele 2-3 timer, hvis kondien er til det. Du kan gøre det i naturen og i byen og døgnet rundt. Det eneste det kræver er løbesko og løbetøj. Derfor er løb også blevet så populært.

Der findes næsten ikke den sport, hvor man ikke har gavn af løb. Nogle eksplosive sportsgrene har måske mere glæde af intervalløb og andre mere udholdende sportsgrene vil have glæde af langdistanceløb.

Er du derfor ikke kommet i gang med løb endnu, så bør du kigge på det som et supplement til din badmintontræning. På siden Start To Run kan du finde et godt løbeprogram til en begynder og en masse artikler, hastighedsberegnere og meget andet for den nye løber.

 

 

Gaven til far

 

Fædre er sgu seje, synes du ikke? Mødre får ofte al opmærksomheden, og der er da heller ingenting stærkere i naturen end en moders instinkt men uden far er der heller ingen mor. De er der til at beskytte familien, de er der ofte til at sørge for vi har tag over hovedet, tøj på kroppen, og mad på bordet, selv i nutidens ligestillings forelskede verden, er der nogle fundamentale principper der har gjort sig gældende i mange hundrede år og bliver ved med det. Så husk at værdsætte din far, og elsk dem mens de stadig er her. Vi har lavet en lille liste over nogle ideer til hvordan du kan forkæle din far.

 1. Tag din far ude at spise.
 2. Slå græsset eller tag nogle andre husholdningsopgaver så han ikke behøver.
 3. Lav din fars foretrukne måltid.
 4. Overrask ham på hans arbejde.
 5. Tag din far til en fodboldkamp eller hvad han ellers kan lide af sport.
 6. Gå til en tur sammen. Nogle gange skal der ikke mere til for at gøre dem lykkelige.
 7. Lav din far te eller kaffe. Eller tag en kold øl med til ham.
 8. Se din fars yndlingsfilm sammen.
 9. Skriv din far et kort eller et brev.
 10. Køb din far et gavekort til hans yndlingsbutik.
 11. Lyt til din fars vittigheder. Og husk at grin af hans farhumor.
 12. Spil et spil med din far. Hvad som helst. Brætspil er også fint.
 13. Tag din far på en vandretur.
 14. Tag ud og fisk med din far.
 15. Find noget inspiration på vores hjemmeside hvad du ellers kan give ham, alt fra hurtige biler, motorcykel kursus, bridgewalking og oplevelser i luften, til mindre adrenalin provokerende oplevelser, såsom wellness og naturoplevelser. Det behøver ikke kun være på farsdag at du forkæler ham- Faktisk vis ham at du også tænker på ham resten af året.

Og sidst men ikke mindst…

Altid mind ham om, hvor meget du sætter pris på ham!

 

 

Kondition.dk

 

Nu er vinteren snart over os, og det betyder at det bliver for koldt til at løbe udenfor. Så ret blikket på løbebåndet og se havet af muligheder som de byder på. For løbebånd i sig selv, kan være en meget god coach og træningspartner med deres indbyggede justeringsmuligheder i forhold til hastighed, stignings muligheder og træningsprogrammer. For at blive ved de indbyggede træningsprogrammer, som løbebåndet kommer med, og som varierer din løbetræning som du ellers måske ikke har mulighed for at gøre selv. Især i forhold til konstant stigning- Hvor vil du finde det i flade Danmark, udover på et løbebånd.

Intervaltrænings er også en super god ide som løbebåndet kan hjælpe dig med, så skal du ikke tænke på selv at holde øje med tiden, men bare ”læne dig tilbage”, og løbe som den vil have dig til. Intervaller er virkelig gode til at opbygge både udholdhed men også fart og bedre tider til dit næste løb. Noget andet der er fedt ved løbebåndet, er det ofte ikke sætter lige så meget pres på kroppen, led, knæ og fødder som man ellers vil kunne gøre i virkeligheden- Og risiko for at træde helt forkert er minimimeret i forhold til skoven. Mange løbebånd er udviklet med stødabsorbering i løbefladen.

Løbebånd kommer i mange forskellige størrelser, kvaliteter og kunnen, men det afhænger egentlig mest af hvad slags løbebånd du har brug for. Hvis du bare vil i gang med at løbe, så behøver du måske ikke at investere i den hurtigste med den kraftigste motor. Omend, er du ved at starte med at løbe, men vejer en del, så er der nogle løbebånd som har et maksimum af kg, personen må veje, som er relativt lav, mens andre har op mod 200 kg. Så det er værd at først definere hvor du er henne med dit løb, hvad dine behov er, og så informere sig på hvad der er på internettet, heriblandt vores egen side. Blad lidt rundt og læs om de forskellige før du nærmer dig hvad ligner en købsbeslutning.

 

 

Senge testeren

 

”Hvor vigtig er søvn?”

Vi har lavet en lille liste over hvorfor søvn er så vigtigt for dig, og hvad det påvirker hvis du ikke får nok af det. For med en dårlig seng, risikerer du at få mindre end hvad er optimalt.

 1. Dårlig, eller manglende søvn er ofte forbundet med fedme. Mennesker som ikke sover nok, bliver ofte mere overvægtige over tiden, som undersøgelser viser- 89% større chance for børn at blive overvægtige og 55% for voksne.
 2. God søvn kan forbedre koncentrationsevnen og produktiviteten. Søvn er en vigtig del for hjernen, og den bliver påvirket negativt på kognition, koncentration, og præstationen hvis du får manglende søvn.
 3. God søvn kan maksimere atletisk præstation- Kroppens naturlige væksthormoner slå først til efter 6 timers søvn, hvor de arbejder med at få genopbygget og forøget musklen som du har trænet.
 4. Dårlig søvn er forbundet med depression, som er understøttet af at over 90% af mennesker med depression ofte fortæller at de sover dårligt.
 5. Søvn forbedrer dit immunforsvar, som passer på dig her i skiftende vejr og vinterperioden. Synes du din næse løber ret tit, du har let til halspine, eller hovedpine, så kan det i mange tilfælde skyldes manglende søvn.

Disse er blot fem af mange flere årsager til hvorfor søvn er vigtigt, og dermed, hvorfor en god seng og madras er vigtig. Det er altså ikke et sted man burde spare for meget, da søvn er så essentiel del af vores eksistens. Det er også vigtigt at du sættes dig ind i hvad gør en god seng, og hvad din krop har brug for- Hvor tung du er, og om du har dårlig ryg, eller andre problemer, og hvad dine præferencer er i forhold til en blød eller hård madras. For eksempel, i forhold til hvor tung du er, så afgør det madrassen fasthed som du skal vælge. Der findes derfor også asymmetriske senge, hvor den ene side er tilpasset kvinden, hvor madrassen er blødere, og den anden side manden, hvor den er hårdere.

Om alt dette og mere kan du læse på vores hjemmeside, senge-testeren.dk, og vi anbefaler at du gør hvis du går op i din søvn og dit velvære.

 

 

Charmen ved sommerhus

Uanset hvad slags ferie du er til, er sommerhus ferier altid noget vi alle kan værdsætte. Der er noget essentielt dansk ved sommerhus. At pakke familien og tage med på sommerhustur, når aftenerne er lange og varme, eller korte og kolde, er sommerhus altid en god ide. Om sommeren byder en sommerhustur på grill med familien og vennerne, kolde øl, vin og ost, og hvad der ellers hører til, langt ud på natten.

Når det så bliver koldt udenfor, og man sidder indenfor i sommerhuset med pejsen tændt, varmet vin, og hører brænde tikker- Så er charmen og romantikken på sit allerhøjeste. For dem der endda er så heldige at de har sauna i deres sommerhus, kan de komme ud og vinterbade hvis sommerhuset ligger tæt ved vandet, eller bare komme ud og rulle i sneen, før de løber ind til sommerhuset igen og ind og den varme sauna. Det bliver ikke meget bedre når det kommer til hygge- Og det er netop det, sommerhuse byder mest al alt- Hygge!

Sommerhuse har evnen om at samle os alle, i juletiden, i sommertiden, i de kedelige efterårsmåneder, eller når foråret er ved at være over os. Uanset tidspunkt på året, og hvor de befinder sig rundt i landet, er sommerhuse noget specielt og dejlig traditionelt dansk vi har.

Det er en del af vores kultur som rugbrødmader og Kim Larsen. Men ligesom Kim Larsen, er sådan et sommerhus ikke her for evigt, medmindre man holder det ved lige. Sommerhuse er ofte bygget af træværk, og træværk lever ikke for evigt. Så hvis du har et sommerhus et sted ud i det danske, husk at passe på det ved årligt at give det et nyt lag lak, især her før vinteren. Fugten og det kolde vejr trænger ind i træværket og gør at sommerhuset, så charmerende og flot som det ellers kan stå, kommer til at lede over det lange løb.

Så husk, for alle det hygge og charme som dit sommerhus giver dig, at du også giver dit sommerhus noget igen- Lidt kærlighed og opmærksomhed. Eller hvis du ikke orker det, kan du selvfølgelig også leje dit næste sommerhus besøg her.

 

Dansk blog om ejendomsinvestering støtter Stubbekøbing Badmintonklub

 

Bluelobster.dk kan du læse om investeringer i ejendomme, aktier, bitcoins, crowdlending og meget, meget mere. En lang række indlæg beskæftiger sig med driften af et mindre ejendomsselskab, og giver den vej igennem et unikt indblik i at investere og administrere ejendomme.

Ejendomme har historisk været en god og solid investering, som giver løbende afkast. Barrierer for de fleste er, at det kræver en relativ udbetaling, og så det en investering med indbygget gearing, da du ofte låner en del af beløbet. Det er bare nogle af de emner, som der skrives om.

Du kan også tage et online kursus i ejendomsinvestering, og på den måde blive klædt bedre på, til at investere, købe og drive ejendomme selv.

Tag et kig på bloggen, hvis du vil vide mere om investering i ejendomme.

 

 

Høreapparater hos Lyt-mere.dk

Høreapparater og det grå guld hører ofte sammen. Man ser efterhånden mange ældre mennesker gå med høreapparater, og det er vi ret glade for hos lyt-mere.dk, at det er en teknologi som efterhånden er så demokratiseret. Det betyder at der er en masse mennesker derude som nu kan høre igen, hvor de før var begyndt at blive mere og mere døve. Høreapparatet har altså forbedret deres livsvilkår, men også livsvilkår for alle dem omkring dem- Alle fra venner, og familie, til medtrafikanter og kassedamen i Netto. For dem der bruger dem er høreapparater, udover at være en livsnødvendighed, også noget der forbedrer deres liv, og vi er derfor stolte af at have en forretning som lyt-mere.dk, der forhandler disse livsforbedrende værktøjer, også kaldt høreapparater.

De høreapparater som vi forhandler med at yderst brugervenlige, flot design, og ikke mindst, så kan nogle af vores høreapparater som vi forhandler på lyt-mere.dk, endda meget mere end bare at være brugervenlige og se flot ud. Modeller som Phonal Cros II, kan opfange den lydsituation du befinder dig i, og derfra kan justere indstillingerne for dig, således du kan følge med i samtaler helt optimalt, især i situationer med larm og andet støj, eftersom den opfanger lyd fra begge sider.

Nogle af vores andre høreapparater modeller, som vi forhandler på lyt-mere.dk, kan bryste sig med at de har utroligt hurtigt lade op tid på blot 30 minutters opladning for helt op til syv timers brug. Her taler vi om vores Signia Cellion Primax høreapparat, som er af mange anset som den nyeste generation indenfor høreapparater. Den gør blandt andet det at den konstant arbejder med det, du lytter til. SpeechMaster, som høreapparatets avancerede funktion hedder, fokuserer automatisk på din samtalepartner, og reducerer samtidig anden tale og baggrundsstøj.

Uanset hvilket høreapparat der interesserer dig, hjælper vi dig på lyt-mere.dk, med omfattende beskrivelse af de høreapparater vi forhandler, samt en kundeservice der altid står klar til at fortælle om høreapparater og hvad den helt rigtige en er for dig.

Gå ind på lyt-mere.dk, og find din næste høreapparat i dag.

 

 

Kosttilskud hos Pump.dk

Kosttilskud er generelt en god ide, for dig som træner mere seriøst. Ja, du kan godt få protein og kreatin igennem kødet, og andet kost, men du vil skulle spise så meget af det at du vil få alt for meget fedt, kalorier og kulhydrater. Det vil ikke være sundt. Der er ingen tvivl om at kosttilskud er effektive, og hos pump.dk, forstår vi også vigtigheden i at forhandle de rigtige, kvalitetsprodukter. Pump.dk’s bestsellers er nogle af de mest anerkendte produkter i Danmark, og omfatter Whey 100, Nutrimo, Casein Slow Release.
Udover protein pulver forhandler Pump.dk også kreatin pulver.
Lidt om kreatin:
Hos Pump.dk forhandler vi kreatin, for det er måske noget af det mest effektive til muskelopbygning, på den gode side af loven. Det hjælper under intensiv styrketræning, og det kan hjælpe dig til at løfte tungere, forbedre celle fugtighed, og reducere protein nedbrud blot for at nævne nogle. Men du kan læse mere om det på vores hjemmeside, Pump.dk, hvor du får mere omfattende information om træning med kreatin, og de forskellige pulvere vi forhandler.
Pump.dk forhandler også preworkout, som også er en nødvendighed hvis man er seriøs med sin træning, eller nogle gange bare føler sig nede og tappet for energi.

Generelt kommer du hele vejen rundt om kosttilskud spørgsmål i forhold til din træning, med Pump.dk, og der er ingen tvivl om at vi forhandler kun det bedste. Kosttilskud har mange myter, og desværre også mange som forhandler pulver med tvivlsom effekt. Ikke al kosttilskud er heller ikke aktuel for alle, og du bliver nødt til at finde ud af hvad dine behov er for din træning, og hvad kosttilskud kan gøre for dig. Du kan frit søge rundt på Pump.dk, men også læse andre steder på nettet- Husk dog at forholde dig kritisk til det du læser, og at du informerer dig fra flere kilder. Når du er så klar til at købe, står vi klar med nogle af de bedste protein og kreatin pulver produkter på markedet på Pump.dk.

 

 

Hvorfor Crossfit sparker røv

Vi har lavet en lille liste over hvorfor Crossfitpitstop er noget for dig. Her er den!

 1. Træning, der aldrig er kedelig

Crossfit byder på kugleplader, klatretov, vægtede veste, pull-up rigge, med kugler, plyo kasser, bånd, ringe, dæk, skiver, bænke, squat rack, rovere, kettlebells, håndvægte, jump tove, specialiserede sko, slæder, atlas sten, og listen fortsætter.

 1. Hæng ud med motiverede menneske

Crossfit er fyldt med dejlige, hårdtarbejdende, engagerede mennesker, der er interesserede i at forbedre sig selv, spise godt og nå mål, som de sætter sig.

 1. Det er sjovt

Crossfit er sjovt, og sjove ting får dig til at føle dig godt. Kort, præcist og hundrede procent sandt.

 1. Vend din vrede på en positiv måde

Crossfit indtager et mentalt rum, der er svært at finde i mange andre dele af livet eller sporten. Under 150 vægstande, eller en brutal serie af tunge squats, skal du finde styrke fra et andet sted dybt inde i dig. Det er stedet, hvor du udøver dine dæmoner, og det gør dig kraftfuld, når du kan klare Crossfit på den både, kan du også klare din hverdag.

 1. Det tvinger os til at arbejde på vores svagheder

Det meste af tiden er det let at spille til vores styrker, fokusere på det, vi ved, hvad vi er gode til og gå væk fra de ting, vi ikke klarer os så godt i. Crossfit smadrer denne komfortable måde at leve i. Hvis du er stærk og fleksibel, og du elsker de store olympiske bevægelser, men hader udholdenhed, så presser Crossfit dig der hvor det gør ondt- Så du kan blive bedre.

 1. Styrker og svagheder

Crossfit er en utrolig sund måde at minde os om, at vi alle, har vores styrker og svagheder, og at vi kan blive bedre i alle aspekter.

 1. Det fysiologiske

Under Crossfit træning frigiver din krop adrenalin og endorfiner, som får dig til at føle dig positiv. Hvis du gør Crossfit til en regelmæssig del af dit liv, vil oxytocin (et kemikalie, der giver følelser af tilfredshed på grund af rutine og konditionering) også give dig en anden grund til at føle sig godt.

 

Alt dette og meget mere kan du opleve hos os i Crossfitpitstop. Vil du læse mere, så kan du gøre det på vores hjemmeside (crossfitpitstop.dk).

 

 

Fitness Center i Roskilde med fokus på funktionel træning

Der er en del myter ved fitness træning og dermed også om fitness centre. Sandheden er, at myterne er ofte gode nok. For når det kommer til fitness center, er det bare at melde sig ind i et, ikke nødvendigvis ensbetydende med at du kommer til at opleve nogle resultater. Og når det er resultater man jo går efter, når man vil finde et fitness center, så giver det sig selv, hvorfor vores fitness center i Roskilde er noget for dig. Mange fitness centre i Roskilde, er bygget omkring halvgamle, midtlivskriseramte mænd og kvinder, som står på cardio maskinerne i hvad der føles som en evighed, når man ser på dem. Det er meget rutine, og ikke så funktionelt. Man taber nogle kilo, men det er ellers det.

Fitnesstræning bliver derfor ofte så monotont, og kedeligt for de fleste mennesker at de så stopper. Vores fitnesscenter i Roskilde, er lidt anderledes. Faktisk er vores fitnesscenter ret anderledes! Det er helt tydeligt at se så snart man træder ind i vores fitness center i Roskilde, at her hænger der klatretove, gymnastikringe, bildæk, klatrestativer, indendørs græsbaner, vægtstænger, håndvægte og hvad der ellers hører til.

For et fitnesscenter der tillader funktionel træning, er i vores øjne et center med fokus på mere end bare fitness. Det at du kan bruge din krop til mere end bare at stå på en maskine, eller løfte lidt tungt jern, er hvad vores mantra handler om. Funktionel træning kan forebygge skader, gør dig mere alsidig, til mange forskellige sportsgrene, og ikke mindst ofte giver et mere vel proportionel krop- Og det er derfor vi oprettede vores funktionel fitness center i Roskilde. For at imødegå den slags træning, og støtte den bevægelser og bølge af interesse i fitness hos den enkelte, men støtte den i en funktionel retning hvor vi føler er bedst, med et fitness center der adskiller sig alle de andre i Roskilde.

Uanset hvilken fitness center du dog i sidste ende vælger at gå i, så håber vi at have belyst det gode ved funktionel træning og at din fitness center i Roskilde, eller hvor du nu befinder dig i landet, gør det muligt at træne funktionelt.