Medlemsskab

Banemotionist

I STBK har vi en stor motionistafdeling. Hver uge er der ca. 120 spillere, som dyrker motion på en sjov og glad måde. Alle kan være med til at spille badminton. Det sociale samvær man får imens man dyrker sin motion er også meget værd. Tilmelding til motionisttimer er stadig mulig.

Kontakt Seniorformand Helle Søgaard: 29 64 84 48

Ud over den ugentlige motion, tilbydes alle banemotionisterne sammen med senior-, veteran- og motionistspillere deltagelse i vores klubmesterskab, sjove juleturnering og sæsonafslutning i klubben. Derud over tilbydes deltagelse i stævner på Lolland Falster.

Senior, veteran og motionist

Stubbekøbing og Østfalster Badmintonklub har etableret et seniorsamarbejde om at spille og træne sammen i hhv. Horbelev og Stubbekøbing Hallen. Samarbejdet giver mulighed for fællestræning, holdfællesskab, øget halkapacitet og sparring på tværs af senior-, veteran- og motionistspillere.

Holdfællesskabet STBK/ØBK har i sæsonen 2016/2017 tilmeldt 7 hold i turneringen under Badminton Lolland-Falster (BLF).

2 hold i hhv. LF serien og Serie 1

2 hold i Veteran B-rækken

1 hold i Veteran C-rækken

2 hold i Motionist hold i A-rækken.

Seniorspillerne tilbydes træning mandag aften mellem 20.15-22.15 og trænes af Seniortræner Jacob Brink Markussen.

Veteran- og motionistspillere tilbydes træning onsdag aften mellem 19.30-21.30 og trænes af træner Ingrid Nielsen i samarbejde med Jacob Brink Markussen.

Veteran og Motionist holdende fungerer i princippet som lukkede hold, men skulle du være interesseret i at spille på hold er du meget velkommen til at kontakte seniortræner:

Jacob Brink Markussen: 20 12 55 02, jb@asint.dk

Ungdom

Stubbekøbing Badmintonklub tilbyder alle børn og unge et spændende badmintonmiljø. Vi har naturligvis vores ugentlige træning, holdturnering og stævner, men også en masse spændende aktiviteter for vores ungdomsspillere.

STBK har i sæsonen tilmeldt 10 hold i turneringen under Badminton Lolland Falster (BLF) og ét under Badminton Sjælland (BS).

For indmeldelse af ungdomsspillere (se træningstider) kontakt ungdomsformand:

 Pernille Lindholt: 2156 1533, p.lindholt@gmail.com