Om klubben

Stubbekøbing Badmintonklub

 

STBK har gennem årene udviklet sig til en succesfuld klub, hvor visionen er, at der skal være plads til alle. Vores motto i STBK er, at badminton kan spilles af alle og gennem hele livet.

STBK forsøger at spille på flere strenge, selv om det kræver mod, engagement og flere hænder. Vi vil nemlig gerne imødekomme de spillere, der spiller badminton af lyst og med glæde samt inspirere dem, der ønsker at udvikle sig i sporten på konkurrenceplan. Alle skal have mulighed for at dygtiggøre sig, og udvikle eller vedligeholde deres talent.

Vi ønsker, at STBK skal være et naturligt samlingspunkt for alle spillere, så der skabes venskaber både på og udenfor banen – 200 medlemmer har fundet glæden ved spillet i STBK.

Hver sæson byder på nye spændende projekter og udfordringer. Nogle af dem kan du læse om her på hjemmesiden. Men hold også øje med Facebook Stubbekøbing Badmintonklub, så ved du, hvad der sker i Stubbekøbing Badmintonklub.

Kom endelig og besøg os i hallen. Vi er der mandag, onsdag og fredag samt en masse weekender, hvor der spilles badminton på livet løs.

Faciliteter:

Stubbekøbing Hallen råder over 6 badmintonbaner. Fra det velfungerende cafeteria på 1. sal er det muligt at overskue hele hallen.

Samarbejde:

Stubbekøbing og Østfalster Badmintonklub har etableret et seniorsamarbejde om at spille og træne sammen i hhv. Horbelev og Stubbekøbing Hallen. Samarbejdet giver mulighed for fællestræning, holdfællesskab, øget halkapacitet og sparring på tværs af senior-, motionist- og veteranspillere.

Værdigrundlag:

I 2013 har vi formuleret et nyt værdigrundlag for STBK.

Se værdigrundlag her